Mobilspel

Spela mobilspel

Att just mobilspel var något som skulle komma att bli så pass populärt, var det nog ingen som kunde tro då mobiltelefonen först kom. Nog för att vissa av ”klassikerna” i början hade spel som Snake och annat kul, men ingen trtodd att mobilspelen skulle komma att bli så pass populära som de är idag.

För i takt med att alla smartphones utvecklas allt mer, gör också spelen det i samma takt. Nuförtiden så kan man spela allt ifrån Tetris till Angry birds, och nästan alla väljer att fördriva tiden på busshållplatsen eller på tåget med dessa spel. Så man ska sannerligen inte underskatta mobilspelen när det är som bäst. Den enda skillnaden är att det kommer i ett mindre format, vilket ju i många avseenden bara är betydligt smidigare?

Att spela spel på mobilen är alltså något man inte skall udnerskatta. Det kan vara minst lika kul som att spela på datorn eller på tv:n. Så länge man väljer rätt spel som man själv är bra på så kommer man att bli en hejare på mobilspel i framtiden. Oavsett om det så handlar om Snake eller Angry birds.